Νέες ταινίες

4+1 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2024

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της βρετανίδας τραγουδίστριας Amy Winehouse ενώ ταυτόχρονα έρχεται στις αίθουσες και η πέμπτη ταινία του δημοφιλούς franchise των Ghostbusters. Ταυτόχρονα, δύο νέες animation ταινία ξεκινούν προβολή στις αίθουσες και τέλος θα δούμε την ενδιαφέρουσα ταινία "Late Night with the Devil".

ghostbusters-frozen-empire.jpg


Πρεμιέρα για την ταινία "Ghostbusters: Frozen Empire"
Μετά από την επιτυχία του "Ghostbusters: Legacy" (2021), η Sony Pictures ανακοίνωσε μια συνέχεια της υπερφυσικής κωμικής ταινίας (και πέμπτη του δημοφιλούς franchise) με τον Gil Kenan να αναλαμβάνει αυτή τη φορά τη σκηνοθεσία. Στην ταινία "Ghostbusters: Frozen Empire", η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα– στον χαρακτηριστικό πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης - για να συνεργαστεί με τους αυθεντικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο ώστε να "απογειώσουν" την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων. Όταν, όμως, βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters ενώνουν δυνάμεις για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων. Το λαμπερό cast αποτελούν οι Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace και Logan Kim, ενώ οι Bill Murray, Dan Aykroyd και Ernie Hudson επιστρέφουν συνεχίζοντας να δίνουν την απαραίτητη δόση νοσταλγίας στην ταινία.

Πρεμιέρα: 11 Απριλίου. Διάρκεια: 125'.


K-Cineplex σε όλες τις πόλεις: Καθ και ΣΚ 17.15, 19.45, 22.15
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 17.15, 19.45, 22.15

AA1mPDp7.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "Back to Black"
Η ταινία σε σκηνοθεσία της Sam Taylor-Johnson προβάλλει τα πρώτα βήματα της Βρετανίδας τραγουδίστριας, την πορεία της προς την κατάκτηση της δόξας και την κυκλοφορία του ομότιτλου άλμπουμ. Από την οπτική γωνία της Amy Winehouse, η ταινία "Back to Black" αποκαλύπτει τη γυναίκα πίσω από το φαινόμενο και τη σχέση που ενέπνευσε ένα από τα πιο θρυλικά άλμπουμ όλων των εποχών. Η Marisa Abela -την οποία είδαμε στην ταινία "Barbie"- υποδύεται την σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011, σε ηλικία μόλις 27 ετών από δηλητηρίαση από αλκοόλ, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον κόσμο της μουσικής. Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Jack O'Connell ως ο πρώην σύζυγος της Winehouse, Blake Fielder-Civil, ενώ συμμετέχουν ο Eddie Marsan, η Juliet Cowan και η Lesley Manville, η οποία εμφανίζεται ως η αείμνηστη γιαγιά της Winehouse, Cynthia.

Πρεμιέρα: 11 Απριλίου. Διάρκεια: 125'.

K-Cineplex Nicosia, Larnaka: Καθ και ΣΚ 19.45, 22.15
K-Cineplex King's Avenue, Limassol, The Mall of Cyprus: Καθ και ΣΚ 19.45
Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 19.40, 22.00
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 19.45, 22.15

The-Canterville-Ghost-Still-24-e1693238980762.webp

Πρεμιέρα για την ταινία "The Canterville Ghost"
Καθώς ο 19ος αιώνας παραχωρεί τη θέση του στον 20ό και η επιστήμη χαρίζει νέους τρόπους να ταξιδέψει και να δει κανείς τον κόσμο, μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει στο νέο πολυτελές αρχοντικό της, στην επαρχία της Αγγλίας. Μόνο που δεν υπολόγιζαν στον… μόνιμο κάτοικο του σπιτιού, το φάντασμα του σερ Σάιμον! Ο σερ Σάιμον σουλατσάρει εκεί γύρω για πάνω από 300 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και κάπως δεν του καλοκάθεται να έχει συγκατοίκους - στο κάτω-κάτω, ποιος ήρθε πρώτος; Όμως, τα βρίσκει κάπως σκούρα όταν αποφασίζει να τρομάξει τους νέους ένοικους, οι οποίοι προς έκπληξή του τον αντιμετωπίζουν σαν κάτι το κάπως ενοχλητικό, παρά τρομακτικό… Μετά την κακή αρχή στη σχέση τους, ο σερ Σάιμον σιγά-σιγά θα αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την Βιρτζίνια, τη νεαρή κόρη της οικογένειας, και μαζί θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη κατάρα που τον κρατά στον κόσμο μας. Η ταινία κινουμένων σχεδίων "The Canterville Ghost", η οποία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, βασίζεται στην ιστορία "Το Φάντασμα του Κάντερβιλ", του Όσκαρ Γουάιλντ ενός από τους διασημότερους διανοούμενους καλλιτέχνες της εποχής του και όχι μόνο.

Πρεμιέρα: 11 Απριλίου. Διάρκεια: 85'.

K-Cineplex σε όλες τις πόλεις: Καθ 17.15 και ΣΚ 15.15 (στο The Mall of Cyprus το ΣΚ και στις 12:00)
Rio Limassol: ΣΚ 15.20
Rio Premier: Καθ 17.30 και ΣΚ 11.00, 13.00, 15.00, 17.45

Late-Night-with-the-Devil.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "Late Night with the Devil"
31 Οκτωβρίου 1977. Ο τηλεοπτικός αντίπαλος του Johnny Carson, Jack Delroy, φιλοξενεί το talk show "Night Owls" που εδώ και καιρό είναι ένας έμπιστος σύντροφος όσων ξενυχτούν σε όλη τη χώρα. Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της συζύγου του Jack, τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν πέσει κατακόρυφα. Απελπισμένος να ανατρέψει την τύχη του, σχεδιάζει μία ξεχωριστό εκπομπή για το Halloween όπως καμία άλλη, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται να εξαπολύσει το κακό στα σαλόνια της Αμερικής! Το δίδυμο σεναριογράφων-σκηνοθετών Colin και Cameron Cairnes δημιουργεί μια αφήγηση που εκτυλίσσεται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, καθώς η μαγνητοσκόπηση των "Night Owls" μετατρέπεται απροσδόκητα από διασκεδαστική σε παράξενη, σε υπέροχα τρομαχτική. Στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο, ο David Dastmalchian φέρνει ένα μαγνητικό χάρισμα καθώς και πολύ μεγάλη βαρύτητα στον ρόλο του Jack. Στον πυρήνα του το "Late Night with the Devil" είναι μια ιστορία για τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ της φήμης, της σύγχρονης τεχνολογίας, του cult και του υπερφυσικού… με πολλές ύπουλες συγκινήσεις αλλά και jump-scares στην πορεία.

Πρεμιέρα: 11 Απριλίου. Διάρκεια: 93'.

Rio Limassol: Καθ και ΣΚ 22.00
Rio Premier: Καθ και ΣΚ 22.15

Mystery.jpg

Πρεμιέρα για την ταινία "A Mystery on the Cattle Hill Express"
Η Φάρμα των Ζώων περνάει κρίση. Δεν θα υπάρξουν καλλιέργειες. Αλλά ο Άλμπερτ Γουρουνοστάιν, ο διάσημος εφευρέτης, διαθέτει έναν επαναστατικό σούπερ-σπόρο που θα μπορέσει να επιλύσει το πρόβλημα. Ο Άλμπερτ θα παρουσιάσει τον σπόρο του στο τρένο-εργαστήριό του υψηλής τεχνολογίας. Όμως, κατά το ταξίδι κάποιος κλέβει τον πολύτιμο σπόρο του. Ο κλέφτης βρίσκεται ανάμεσά τους! Η Κλάρα και ο Αλπίνος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Άγκαθα Κριστοπούλου για να αποκαλύψουν τον κλέφτη και να εξασφαλίσουν το μέλλον της Φάρμας των Ζώων. Νορβηγικό animation μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, με τις φωνές των: Νεφέλης Κυριακίδη, Θάνου Λέκκα, Γιάννη Υφαντή. Διάρκεια: 70'.

Rio Limassol: ΣΚ 15.00
Rio Premier: Καθ 17.30 και ΣΚ 11.00, 13.00, 15.00

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close